Nr. 19

Click here to edit subtitle

Vivi

Lille marsvin prinsessa!

Vivi er ett av mine første marsvin. Hun og Silver kjøpte jeg av Gunn i Skiptvet.

Det var i april 2010. Jeg hadde bestmet meg for at jeg SKULLE ha marsvin.

Søkte på finn om det det var noen som skulle gi bort marsvin. Men da jeg fikk klarsignal fra Niclas var jo de selvsagt gitt bort. Men så kom jeg borti nettsiden til Gunn fra Skiptvet. Hun skulle omplassere ett gammelt marsvin(Sliver) og selge ei ung-marsvin jente(Vivi)

Jeg var klar til å hente svina med EN gang,men Gunn var bortreist, og jeg utålmodig...  Fikk avtalt at jeg skulle hente marsvina hos de,for mannen hennes var hjemme.

ÅÅ som jeg gledet meg! Endelig etter noen måneder masing på Niclas skulle jeg og unga få marsvin!

Jeg hadde aldri holdt i ett marsvin før,så jeg måtte reise innom en dyrebutikk for å spørre om jeg kunne holde ett der slik at jeg ikke dumma meg helt ut. :)

 

Silver hadde allerede ett navn,men så var det å finne navn på vesle-frøkna. Måtte ha ett navn som unga kunne si. Så det ble Vivi. Og Vivi ble Synnøve sitt marsvin 

 

Vivi var jo nesten 3 mnd da hun kom til oss. Veldig skvetten og løp for å gjemme seg bare vi gikk forbi buret. Hun søkte trøst hos Silver,noe som Silver ikke likte i begynnelsen så oppå det hele måtte Vivi underkue seg for Silver.

Det tok vel 1 mnd eller 2 før Vivi begynte å bli trygg på oss. Hun ble vel trygg sammen med Silver.

Vivi har alltid vært snill. De første gangene jeg klippet neglene hennes bare la jeg henne på ryggen for det var det enkleste for meg da. Hun lå der,uten sprell. Senere fant jeg ut at marsvin egentlig ikke liker å ligge på ryggen,da er hun snill lille Vivi-mor.

Hun ble parret med Mons så ca 3 mnd(september 2010) senere fikk hun 4 søte små nurk.

Hun var en fantastisk mor,og gjorde alt rett. Og jeg ble så glad da jeg fikk se fødselen og så at alt gikk bra!

Etter at hun hadde bodd med Mons og etter at guttene hennes møtte skilles fra henne flyttet hun og datteren Annabelle tilbake til Silver. Silver og hun har blods-bånd :) Silver er hennes oldemor.

Vivi er ikke det marsvinet som gjør mest ut av seg. En veldig snill lita dame(dott som samboeren min sier) som man blir lett glad i. Hun skal alltid være i Nr.19 familien!

 

 

 

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.